Frank Paauw is de nieuwe KNVB-voorzitter

Oud-politiechef Frank Paauw is de nieuwe voorzitter van de KNVB. Tegen de zin van velen voetbalsupporters werd hij gisteren bij de bondsvergadering met meer dan de helft van de stemmen gekozen. Wat kunnen deze supporters de komende jaren van hem verwachten? Vanavond deelt de kersverse bondsvoorzitter bij Op1 wat hij van plan is met het Nederlands voetbal.

Naar eigen zeggen had hij als politiechef een van de mooiste banen die er is. Vanaf juni verruilt hij deze voor “een van de meest unieke banen”. De Amsterdamse politiechef Frank Paauw is de nieuwe voorzitter
van de KNVB. In zijn hoedanigheid als politiechef trok hij regelmatig hard van leer tegen supportersrellen.

Als politiechef maakte Frank Paauw zich door zijn harde aanpak dan ook niet onder alle voetbalsupporters geliefd. Onder veel supporters heerst het idee dat de goeden onder de slechten moeten lijden. Nu wordt de Amsterdamse politiechef KNVB-voorzitter en wil hij goede supporters belonen. ‘’Als het een tijdje goed gaat, kun je bijvoorbeeld vrij reizen geven’’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen