De zaak tegen Fouad L. is begonnen

De zaak tegen Fouad L., de vermoedelijke schutter op het Erasmus MC, is vandaag begonnen. Waar hij eerder de drievoudige moord toegaf, beroept hij zich nu op zijn zwijgrecht. Hoe ging de eerste zittingsdag? Rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman was erbij en schuift in Op1 aan met Rosa Jansen van Slachtofferhulp.

Gisteren was dag één van het proces tegen Fouad L. Wat bezielde de Erasmus- schutter om drie mensen te vermoorden? Saskia Belleman en Rosa Jansen van Slachtofferhulp volgen de zaak en waren in de rechtbank aanwezig. Wat bewoog de Erasmus-schutter om zijn aanslag te plegen?

Fouad L.

Een spoor van verdriet en ellende, september vorig jaar, in Rotterdam. Een moeder, een dochter en een docent van het Erasmus MC werden van het leven beroofd. De verdachte is Fouad L. Gisteren begon de rechtszaak tegen hem. Saskia Belleman was erbij in de rechtszaal en vertelt dat de verdachte voor de aanslag al de gekste dingen uitspookte. “Hij deed de mafste dingen. Hij heeft een keer een duif door de keel geschoten, een konijn mishandeld en hij heeft zijn eigen hond mishandeld”, vertelt de rechtbankverslaggever.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de zaak tegen Fouad L. terug. 

Vergelijkbare artikelen