Michiel Romeyn wil dat Jiskefet weer terugkomt op televisie

Jiskefet moet weer terugkomen op televisie, vindt Michiel Romeyn. De acteur is helemaal klaar met de betutteling, maar zijn de tijden niet gewoon veranderd? ‘Storm’ schoof aan bij Op1 en nam een paar van zijn favoriete fragmenten mee.

Waar zijn de incorrecte grappen gebleven, mijmert Michiel Romeyn. Hij pleit voor een terugkeer van de comeback voor de Lullo’s en
andere personages, want harde humor moet, als het aan Romeyn ligt, terug op de buis.

‘Het kan niet meer’

Hard lachen om grove grappen kan in tijden van polarisatie voelen als een opluchting, maar volgens Michiel Romeyn valt er weinig meer te lachen tegenwoordig en zouden de grappen van Jiskefet nu gecanceld worden. Maar een paar lullo’s in een studentenhuis, is dat nou zo erg? Tussen 1990 en 2005 maakten het trio van Jiskefet heerlijk foute grappen, maar volgens Michiel Romeyn kan dat niet meet. “Als je dit onder een vergrootglas legt, kan dit nu niet meer.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over Jiskefet terug.

Vergelijkbare artikelen