Milan Vader over zijn indrukwekkende comeback

Het leven van wielrenner Milan Vader hing aan een zijden draadje na een zware valpartij. Twaalf dagen werd hij in kunstmatige coma gehouden en lang was het de vraag of hij überhaupt ooit nog op een fiets kon zitten. Niemand had verwacht dat hij anderhalf jaar later naar zijn eerste profzege zou rijden. In Op1 vertelt Milan samen met zijn vriendin Ilse Lutske over zijn indrukwekkende comeback.

Het leven van wielrenner Milan hing aan een zijden draadje na een zware valpartij. Anderhalf jaar geleden belandde Milan Vader in een kunstmatige coma na zijn val tijdens de Ronde van het Baskenland. Hij kon het bijna niet navertellen, maar hij herrees en boekte zijn eerste profzege. ‘’Dat was wel een moment dat ik dacht: het verhaal is compleet.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Milan Vader en Ilse Lutske over zijn indrukwekkende comeback.

Vergelijkbare artikelen