Erik Blaauw en Philomenia Arissen over stalking

Hoe is het om gevolgd te worden door een stalker? Die vraag loopt als een rode draad door de nieuwe hitserie ‘Baby Reindeer’, waarin een komiek maandenlang wordt gestalkt. Het zet stalking weer op de kaart, merken slachtoffer Philomenia Arissen en deskundige Erik Blaauw. Bij Op1 vertellen ze waarom het belangrijk is dat er meer over stalken gepraat wordt.

De Netflixserie Baby Reindeer gaat over een komiek die jarenlang gestalkt is. Slachtoffer Philomenia Arissen weet hoe dat is. “Er was software op mijn computer geïnstalleerd, waardoor hij met alles mee kon kijken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

 

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen