Gaat Max Verstappen weer de Grand Prix van Zandvoort winnen?

Gaat Max Verstappen een nieuw record vestigen in de duinen van Zandvoort komend weekend? Met negen overwinningen op rij kan hij het record van Sebastiaan Vettel evenaren. En wat gaat de invloed van de voorspelde regen zijn op de race? We blikken vooruit met Viaplay-presentator Amber Brantsen en oud-coureur Christijan Albers.

Het weekend 25 augustus tot en met 27 augustus belooft een gekkenhuis te worden in Zandvoort. Want sinds Max Verstappen zijn entree maakte in de koningsklasse van de autosport, is de Formule 1 geliefder dan ooit. En sinds de Grand Prix van Nederland vanaf 2021 weer gereden wordt, won Verstappen de races. Gaat hij er voor de derde opeenvolgende keer met eerste plek van door?

Unieks

“Er kan van alles gebeuren. Dat vergeten we soms wel eens”, zegt Amber Brantsen. Toch moet het volgens de Viaplay-presentator wel heel raar lopen als Max Verstappen niet wint. “Het houdt niet op”, voegt voormalig coureur Christijan Albers toe. “Het blijft maar doorgaan. Het is echt iets unieks. We wisten wel dat het een talent was. Nu is de auto er ook nog eens bijgekomen.”

Albers is ervan onder de indruk dat Verstappen record na record breekt. “We zijn zo’n klein kikkerlandje in de wereld. Als je kijkt naar de historie en ziet hoeveel echte Formule 1 coureurs er zijn geweest. En dan zo’n toptalent. Dat is echt iets unieks, waar we niet bij stilstaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Amber Brantsen en Christijan Albers terug. 

Vergelijkbare artikelen