Leo Blokhuis en Ricky Koole over Top 2000 a gogo

All I Want For Christmas, Last Christmas en Santa Claus Is Coming To Town. Ieder jaar horen we weer dezelfde kerstklassiekers voorbijkomen. Om je kerstlijst wat op te frissen stelden muziekjournalist Leo Blokhuis en zangeres Ricky Koole een muzikaal kerstprogramma samen – Whatever Happened to Christmas – met vergeten kerstliedjes. Welke? Leo Blokhuis en Ricky Koole schuiven aan bij Op1 over Top 2000 a gogo.

Dit jaar staat Herman van der Zandt naast Leo Blokhuis in ‘Top 2000 a gogo’. Dat vindt de muziekjournalist geweldig. “Wij hebben een programma dat groter is dan welke maker ook. Ook dan ik ben”, zegt Leo Blokhuis over de gestopte samenwerking tussen Top 2000 a gogo en Matthijs van Nieuwkerk. “Dat programma wilden we graag blijven maken. Daar zat al heel veel energie in. En we krijgen ook de reactie van mensen dat ze het ook heel erg graag willen zien.”

Teamwork

“Herman is een fantastische man. Een zeer geroutineerde televisiemaker met humor en met lichtheid gaat hij door het programma.” Daarnaast heeft hij volgens Leo Blokhuis ook redelijk verstand van muziek. “Maar we zijn met zijn tweeën. Het is gewoon een prachtig geproduceerd programma. Er zit een heel team achter. Als je goed kan presenteren, kom je al een heel eind.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Leo Blokhuis en Ricky Koole terug.

Vergelijkbare artikelen