“Het is voor de familie van Carlo Heuvelman om gek van te worden”

Sanil B., de hoofdverdachte van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman, ontkent met hem gevochten te hebben. Terwijl op zijn schoen volgens het NFI het DNA van Carlo is gevonden. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman volgt de zaak op de voet en praat ons bij over de laatste ontwikkelingen.

Saskia Bellenman was bij het proces rond de dood van Carlo Heuvelman. Het woord was aan de hoofdverdachte Sanil B. Na een week vol zittingen is volgens de rechtbankverslaggever nog niks duidelijker geworden. “Iedereen was ziende blind en horende doof. Carlo Heuvelman moet een soort geest geweest zijn, want niemand heeft hem gezien. Iedereen ontkent betrokkenheid. Dat deed Sanil B. ook.”

Familie

Ook de hoofdverdachte ontkent met Heuvelman gevochten te hebben. “Maar hij heeft de schijn wat meer tegen, omdat er DNA van Carlo op zijn schoen is gevonden. Daar heeft hij niet echt een verklaring voor. Het is voor de familie om gek van te worden. Het is net zoals de rechter zegt: het kan niet dat niemand iets heeft gezien.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug

Vergelijkbare artikelen