Mart Hoogkamer met zijn nieuwe single ‘Diamant’

Met ‘Ik Ga Zwemmen’ scoorde Mart Hoogkamer dé zomerhit van 2021. Maar de zanger heeft meer in huis dan zingen over drank. In zijn nieuwe nummer ‘Diamant’ laat hij een persoonlijkere kant van zichzelf zien. Daarnaast gaat hij binnenkort de theaters in met zijn eigen show. in Op1 vertelt hij over zijn nieuwe muziek en zingt hij voor het eerst ‘Diamant’ live aan tafel.

In 2016 won zanger Mart Hoogkamer de 2e plaats in Hollands Got Talent, en met het nummer Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) scoorde hij vorig jaar een ware zomerhit. NU gooit hij het over een andere boeg: in zijn nieuwe single én theatershow krijgen we een veel persoonlijker kant van hem te zien. Live bij Op1 geeft de zanger vast een voorproefje.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen