Mart Hoogkamer over ‘Ik ga zwemmen’: “Dit was eigenlijk meer een geintje”

Met hits als Goud, Dat heb jij gedaan en Ik ga zwemmen, stonden ze de afgelopen maanden steevast hoog in de Nederlandse hitlijsten. Suzan & Freek, MEAU en Mart Hoogkamer maken furore met hun Nederlandstalige muziek en zijn nu allemaal genomineerd voor een Edison. Ze schuiven met zijn vieren aan bij Op1 om te vertellen over het succes van de Nederlandstalige muziek.

Ik ga zwemmen
MEAU, Suzan & Freek, en Mart Hoogkamer maken kans op een Edison, de belangrijkste muziekprijs van Nederland. Mart Hoogkamer scoorde afgelopen jaar dé zomerhit met Ik ga zwemmen. En is daarmee genomineerd voor een Edison “Dit was eigenlijk meer een geintje. Ik lag op schrijverskamp in het zwembad en in de koelkast lag nog een halve fles bacardi lemon.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen