Eppo van Nispen tot Sevenaer eert Jos Brink

Op zondag 19 juni had Jos Brink 80 jaar moeten worden. Maar de cabaretier, acteur, presentator en pastor overleed in 2007. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt met bekende en onbekende fragmenten een ode aan een van de grootste en meest geliefde showmannen van Nederland.

Op zondag 19 juni had Jos Brink 80 jaar moeten worden. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer brengt fragmenten een ode aan een van de grootste en meest geliefde showmannen van Nederland. “Hij kon van niet echt iets maken.”

Fragmenten

Presentator, showman, schrijver en zanger zou aankomende zondag 80 jaar zijn geworden. Daarom eren we hem in Op1 met Eppo van Nispen tot Sevenaer. Kijk voor de bekende en onbekende fragmenten de video hieronder.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen