Gaat Feyenoord de Conference League winnen?

Gaat Feyenoord volgende week voor het eerst in twintig jaar weer een Europese hoofdprijs winnen? De Rotterdammers nemen het aankomende woensdag in de finale van de Conference League op tegen AS Roma. Stadionspeaker Peter Houtman en de Rotterdamse spoken word artiest Christopher Blok leven er al weken naar toe en blikken in Op1 vooruit op de wedstrijd samen met voetbalverslaggever bij ESPN Fresia Cousiño Arias.

”Dit is magisch man”, zegt Rotterdamse spoken word artiest en Feyenoordfan Christopher Blok over het bereiken van de finale van de Conference League. ”Wij zijn altijd de eerste in Europa. Nederland was niks in de wereld toen wij in 1970 de Europa Cup I wonnen. Daarna werd het hele Nederlandse voetbal echt op de kaart gezet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Mourinho ervaringsdeskundige

Voetbalverslaggever bij ESPN Fresia Cousiño Arias denkt dat Feyenoord een goede kans maakt om voor het eerst in twintig jaar weer eens een Europese hoofdprijs te winnen. ”Ze staan wel tegen AS Roma met Mourinho als trainer. Die is ervaringsdeskundige als het op finales aankomt. Maar Feyenoord heeft met name tegen Marseille, de laatste tegenstander die ze uitschakelden, echt heel overtuigend gespeeld. Ze wisten het hoofd koel te houden en hebben laten zien dat ze mentaal een stap hebben gezet.”

Kijk hier het hele gesprek met Fresia Cousiño Arias, Peter Houtman en Christopher Blok terug.

Vergelijkbare artikelen