Gaat Feyenoord de finale van de Conference League halen?

Gaat Feyenoord voor het eerst in twintig jaar weer een Europese finale halen? Vandaag staat de Rotterdamse club in de halve finale van UEFA Conference League, waarin ze een 3-2 voorsprong op Olympique Marseille verdedigen. Feyenoordfans Alies van Hanegem, Bert Wijbenga en Cora van Nieuwenhuizen kunnen de spanning bijna niet meer aan en hopen vurig dat hun club de voorsprong vasthoudt. Ze blikken alvast vooruit bij Op1.

Tickets al geboekt

Oud-minister Cora van Nieuwenhuizen en haar man Bert Wijbenga, burgemeester van Vlaardingen, hebben er alle vertrouwen in dat Feyenoord de finale weet te bereiken. Ze hebben zelfs al vliegtickets en een hotel in Tirana geboekt, waar de finale gespeeld zal worden. ”We weten nog niet of we kaartjes kunnen krijgen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Fantastisch voetbal

Ook Frits Barend denkt dat de Rotterdammers het gaan redden. ”Ik vind dat Feyenoord op dit moment echt fantastisch voetbalt. Ze hebben een geweldige voorhoede. Sinisterra is geweldig. En de keeper had gelukkig vorige week twee hele belangrijke reddingen.”

Alies van Hanegem, dochter van Willem, gaat de wedstrijd morgen alleen thuis voor de buis kijken. ”Anders gaat mijn familie allemaal door elkaar schreeuwen. Ik zit het liefst thuis met mijn en hond en dan kan ik zelf ook lekker naar de tv schreeuwen.”

Kijk hier het hele gesprek met Cora van Nieuwenhuizen, Bert Wijbenga en Alies van Hanegem terug.

Vergelijkbare artikelen