Zondag is de finaleaflevering van Boer zoekt Vrouw. “Ik hoor heel erg Sigrid Kaag bij haar.”

Afgelopen zondag zagen bijna drie miljoen mensen hoe de boeren van Boer zoek Vrouw hun boerderij achterlieten voor een citytrip met hun prille liefdes. De grote vraag: heeft Cupido raak geschoten of zijn de kersverse relaties alweer ten einde? Dit weekend krijgen de miljoenen fans antwoord in de seizoensfinale van het populaire programma en we blikken vast vooruit met tv-recensent Angela de Jong.

Briefschrijver Maud, die met de verliefde boer Evert op citytrip ging, is dit seizoen de absolute lieveling van het programma van Angela de Jong. “Het is toch een soort achtbaan waar je als kijker in zat met haar. De eerste aflevering dacht ik: ‘wat is dit voor mens?’ Dan ben ik ook weer zo erg dat ik dat moet opschrijven. Ik zat me gek aan haar te ergeren. De manier waarop ze praat. Ik hoor heel erg Sigrid Kaag bij haar. De mensen heel belerend toespreken en dat deed ze met Evert ook.”

Maar een paar afleveringen verder was Angela helemaal om. “Met die geboorte van dat kalfje, met dat hartje wat ze herkende op zijn hoofd. Het feit dat ze daar de romantiek van in zag. Dat ze daar samen met Evert stond en even helemaal van de wereld was in haar emotie. Sindsdien houd ik van Maud.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Ministerraad

Als er één programma is waar Angela de Jong dus warme gevoelens van krijgt, is het Boer zoekt Vrouw. “Jullie praten hier niet over in de ministerraad?”, vraagt Angela de Jong aan VWS-staatssecretaris Maarten van Ooijen, die ook aan tafel zat. “Nee, maar voor de verbinding zou dat een goed idee zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Angela de Jong terug.

Vergelijkbare artikelen