Wilfried de Jong en Leopold Witte over de nieuwe film ‘Laatste Ronde’

Vriendschap, ouder worden en de eindigheid van het leven: het is een greep uit de thema’s die aan bod komen in de nieuwe film ‘Laatste Ronde’ over een groep jeugdvrienden. Hoe geef je zin aan de volgende fase van je leven als je geconfronteerd wordt met je sterfelijkheid? We bespreken het in Op1 met acteurs Wilfried de Jong en Leopold Witte. Welke parallellen zijn er te trekken met hun eigen leven?

De nieuwe film ‘Laatste Ronde’ gaat over vriendschap, de dood, maar vooral over de vraag: hoe word je goed oud? Volgens Wilfried de Jong is er soms herkenning: ‘’Er schuift iets van je persoonlijkheid in je personage. Je gebruikt het feit dat je zelf een zestiger bent.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen