Boris van der Ham kritisch op progressieve oppositiepartijen: ”Kom met je eigen verhaal”

De Tweede Kamer debatteert woensdag over het eindverslag van de informateurs. Kunnen de plannen die de PVV, VVD, NSC en BBB vorige week presenteerden waargemaakt worden? Gaan de mensen die in de klem zitten er echt op vooruit? En wanneer wordt eindelijk duidelijk wie onze nieuwe premier wordt? Voormalig PvdA-leider Hans Spekman, voormalig D66-Kamerlid Boris van der Ham, politiek commentator Frits Wester en publicist Aylin Bilic blikken bij Op1 terug op het debat.

Het verstandshuwelijk tussen PVV, VVD, NSC en BBB heeft de eerste relatietest doorstaan. Bij het debat over het hoofdlijnenakkoord opende de oppositie de aanval, maar de nieuwe coalitie doorstond het redelijk ontspannen. Voormalig D66-Kamerlid Boris van der Ham wordt moe van de huidige manier van oppositie voeren door progressieve partijen rondom asiel. ”We weten wat Wilders ervan vindt. We weten dat Wilders deze positie kiest. Kom met je eigen verhaal!”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen