PSV is voor de 25e keer landskampioen

Zes jaar na het laatste landskampioenschap barstte het feest in Eindhoven los: PSV werd gisteren voor de 25e keer in de clubgeschiedenis kampioen van Nederland. Vandaag werd de ploeg gehuldigd in het centrum van de stad. Oud-PSV keeper Hans van Breukelen reikte de schaal uit. Samen met sportjournalist Rik Elfrink en ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias is hij te gast bij Op1 over de magie van trainer Bosz en de ambities van de landskampioen.

Groot feest in Eindhoven. De stad kleurde helemaal rood bij de huldiging van PSV. Van Breukelen: ”Op een gegeven moment werd ik gebeld door Marcel Brands met de vraag of ik de schaal wilde uitreiken. Dat vind ik heel erg eervol en het voelt ook als een soort waardering tegelijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug

Vergelijkbare artikelen