Hila Noorzai over haar serie ‘Dichter bij Anne Frank’

Het Achterhuis van Anne Frank is misschien wel het bekendste boek ter wereld, maar wat weten we nog niet over Nederlands bekendste oorlogsslachtoffer? Voor haar nieuwe serie ‘Dichter bij Anne Frank’, gaat Hila Noorzai op zoek naar de geheimen van het dagboek. Wat voor persoon was Anne Frank en hoe blijft haar boek goed bewaard? Vanavond schuift de presentatrice aan bij Op1.

Voor wie dacht alles te weten over Anne Frank, biedt Hila Noorzai in een nieuw tv-programma toch weer nieuwe inzichten over het bekendste slachtoffer van de holocaust. “Ik heb gaandeweg heel veel ontdekt en haar leren kennen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen