Emmen bereidt zich voor op Koningsdag

Koning Willem-Alexander viert zijn zevenenvijftigste verjaardag in de parel van de Hondsrug: Emmen. En dus reizen er dit weekend bijna 60.000 feestvierders af naar Drenthe om een glimp op te vangen van de koninklijke familie. Wat kunnen zij van Koningsdag 2024 verwachten? Burgemeester Eric van Oosterhout schuift aan samen met Bas Louissen die de podcast ‘Kroon op Emmen’ maakte.

Emmen ontvangt zaterdag op Koningsdag de koninklijke familie. Hoe bereiden de burgemeester en de stad zich voor? “We hebben natuurlijk een geweldig verhaal te vertellen”, zegt burgemeester Eric van Oosterhout.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen