Nog 100 dagen tot de Olympische Spelen

Over precies 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Parijs. De prognoses zijn rooskleurig voor ons land: een historisch aantal medailles wordt voorspeld. Staat TeamNL er echt zo goed voor? In Op1 blikken we vooruit met oud-atleet en analist Gregory Sedoc, en met olympiërs Chelsey Heijnen (boksen) en Bregje en Noortje de Brouwer (synchroonzwemmen).

Met nog 100 dagen tot het olympisch vuur wordt ontstoken, is het vooruitblikken begonnen. Een analysebureau voorspelt een historisch aantal medailles voor de Nederlandse equipe: een totaal van 38 medailles. Samen goed voor een vierde plaats in het medailleklassement. Nog voor landen als Groot-Brittannië en Duitsland.

Analist Gregory Sedoc doet er nog een schepje bovenop. “Er is zelfs nog winst te behalen bij het zwemmen. 38 medailles is zeker realistisch”.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

 

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen