25 jaar revolutionaire opsporingstechnieken van het NFI

Van DNA tot PGP-telefoons tot crystal meth-labs… De revolutionaire opsporingstechnieken van het NFI zorgden voor vele doorbraken in onopgeloste moordzaken. Dit jaar bestaat het instituut 25 jaar. In Op1 een tafel vol onderzoekers van het NFI over de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar: Lex Meulenbroek, Martin Janssen, Irene Kuiper en Benno Jacobs schuiven aan.

De revolutionaire opsporingstechnieken van het NFI zorgden voor vele doorbraken in onopgeloste moordzaken. Dit jaar bestaat het instituut 25 jaar. DNA-onderzoeker Lex Meulenbroek: ‘’MH17 was het allergrootste DNA-onderzoek dat we ooit hebben gedaan.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen