Lee Towers zingt voor de laatste keer bij de start van de marathon in Rotterdam

Het optreden van Lee Towers voor de start van de NN Marathon Rotterdam is een iconisch ritueel geworden, waarbij hij met zijn vertolking van ‘You Never Walk Alone’ de deelnemers een hart onder de riem steekt. Op 14 april zal Lee Towers voor de laatste keer deze beroemde hit zingen aan de startstreep van de marathon in Rotterdam. Bij Op1 blikten we met hem terug op deze bijzondere traditie.

Dertig keer stond hij bij op een hoogwerker bij de start om de marathonlopers in Rotterdam toe te zingen. Maar het lichaam laat het niet meer toe. ‘’Het is lastig. Ik heb dat zoveel jaren gedaan. Dat ga ik natuurlijk missen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Liefhebbers van de zanger kunnen opgelucht ademhalen, want de carrière van Lee is nog niet ten einde. Op de vraag of zondag bij de marathon ook zijn laatste optreden zal zijn, is het antwoord resoluut. “Nee. Ik beleef er nog ongelooflijk veel plezier aan.”

Staat de deur nog op een kier?

Ook sluit Lee Towers niet volledig uit dat hij ooit bij een bijzondere gelegenheid toch weer komt. “Bij een bijzondere gelegenheid sta ik er misschien weer.”

Kijk hier het gesprek met Lee Towers terug.

Vergelijkbare artikelen