Lia van Bekhoven over de nieuwe Netflix film “SCOOP”

Volgende week lanceert Netflix een de film “SCOOP”, over het meest bekeken BBC-interview ooit met Prins Andrew. BBC Newsnight sprak de Prins in 2019 over zijn relatie met Jeffrey Epstein en reageerde op beschuldigingen van Virginia Giuffre. Dit betekende het einde van prins Andrews goede reputatie en vrijwel al zijn (koninklijke) titels. Lia van Bekhoven keek de film en schuift bij Op1 aan.

Het interview, dat plaatsvond in 2019, veroorzaakte een golf van reacties en was het onderwerp van talloze discussies. Prins Andrew werd door de BBC geïnterviewd over zijn banden met de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein, een onderwerp dat de prins duidelijk wilde vermijden.

Lia van Bekhoven over de verfilming van het meest bekeken interview van de BBC, het spraakmakende gesprek met Prins Andrew. “We krijgen een kijkje in de keuken van de BBC. Hoe krijg je iemand die niet geïnterviewd wil worden toch in de studio?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen