Fleur en Sanne maken hilarische video’s over opvoeden en het moderne leven

De video’s van Fleur Overgaag en Sanne Akkerman zijn een mix van herkenning, absurditeit en humor. Ze nemen alledaagse situaties uit het moederschap en het moderne leven en geven er een hilarische draai aan. Of het nou gaat over een vergadering in de ouderraad of broodjes voeren aan de eendjes, ze weten precies hoe ze mensen aan het lachen moeten maken. Vanavond zijn ze te gast in Op1.

De filmpjes van Fleur Overgaag en Sanne Akkerman over ouderschap en het moderne leven op Instagram trekken een miljoenenpubliek. Wat is het geheim achter dat succes? ”Ik denk de luchtigheid en de herkenning. De afleiding die zo’n filmpje geeft. Gewoon lekker lachen”, zegt Sanne. ”Als ik zelf op social media zit hou ik er ook van om filmpjes te bekijken waarin ik mezelf herken of waarin mensen zichzelf of andere mensen op de hak nemen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen