Tyrone en Marcel Sterkenburg willen de worstelwereld veroveren

Ze zijn elkaars broers, beste vriend en trainingsmaatje. Marcel en Tyrone Sterkenburg, een eeneiige tweeling uit Hilversum, staan op het punt om de worstelwereld te veroveren, met als ultieme doel olympisch goud. Ze zijn te gast bij Op1, samen met hun trainer Mickey van der Wal.

In de schijnwerpers van de worstelarena staan twee opmerkelijke talenten op het punt om de harten van fans over de hele wereld te veroveren. Marcel en Tyrone Sterkenburg, een eeneiige tweeling uit het schilderachtige Hilversum, hebben zich verenigd in hun reis naar roem en succes in de wereld van het professioneel worstelen.

De band tussen deze broers gaat verder dan bloed; ze zijn niet alleen elkaars broers maar ook beste vrienden en trainingsmaatjes. Vanaf jonge leeftijd deelden Marcel en Tyrone een passie voor worstelen, en nu staan ze op het punt om die passie om te zetten in een indrukwekkende carrière.

De Sterkenburg-tweeling onderscheidt zich niet alleen door hun opvallende uiterlijke gelijkenis maar ook door hun unieke worstelstijl en teamwork. Ze hebben een intense band ontwikkeld die hun vermogen om samen te werken in de ring naar een hoger niveau heeft getild. Dit maakt hen niet alleen geduchte tegenstanders, maar ook een kracht om rekening mee te houden in de worstelwereld.

In Op1 vertellen ze over hun weg naar de Olympische Spelen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Tyrone en Marcel Sterkenburg terug.

Vergelijkbare artikelen