Richard Krajicek en Tallon Griekspoor over het ABN Amro-tennistoernooi

Vanaf zaterdag is de internationale tennistop weer te bewonderen in Rotterdam voor het ABN Amro-tennistoernooi. In Op1 blikken we vooruit met toernooidirecteur Richard Krajicek en Nederlands beste tennisser Tallon Griekspoor, die een gooi wil doen naar de winst in zijn thuisland.

Het toernooi, dat voor het eerst werd gehouden in 1972, heeft een rijke geschiedenis en heeft enkele van de grootste namen in de tenniswereld op zijn erelijst gehad. Maar nu Nederlands beste tennisser Tallon Griekspoor een gooi doen naar de winst in zijn thuisland.

Gaat Griekspoor bij de top 10 van de wereld komen? “Dat is een goede vraag. De top 10 is een droom voor mij. Dat is een doel. Ik ben 27, ik heb hopelijk nog 7 á 8 jaar voor de boeg. Ik speel nu 2 jaar op het hoogste niveau,” aldus Griekspoor.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen