Trump-aanhangers vrezen de impact van Taylor Swift

Waarom maken de republikeinen zich zo druk om Taylor Swift? Trump-aanhangers vrezen namelijk de impact van een stemverklaring van Swift. Kan ze met haar miljoenen volgers een president maken of breken? In Op1 bespreken we het met Amerikakenner Raymond Mens en 3FM-dj Jorien Renkema.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de grootste tegenstander van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezingen niet Joe Biden is, maar zangeres Taylor Swift. En dus wordt rechts Amerika serieus zenuwachtig. Met haar enorme leger aan jonge ‘Swifties’ en haar uitgesproken aversie
tégen Donald Trump, kan ze wel eens een doorslaggevende factor worden in de slag om het Witte Huis.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen