Frietbakkers Franky en Coen nodigen Mona Keijzer uit om mee te gaan naar Oekraïne

Als het aan Mona Keijzer ligt, is het westen van Oekraïne voor vluchtelingen veilig genoeg om naar terug te keren. Maar is dat ook zo? Frietbakkers Franky en Coen, die in Oekraïne regelmatig friet uitdelen aan slachtoffers, snappen niets van de uitspraken van het BBB-Kamerlid. Ze nodigen haar uit om binnenkort mee te reizen naar Oekraïne. In Op1 vertellen ze over de situatie daar.

BBB-kamerlid Mona Keijzer vindt dat een deel van de Oekraïense vluchtelingen weer terug kan naar Oekraïne. ‘Ondoordacht’ vinden frietbakkers Franky en Coen, die op 25 februari opnieuw afreizen naar het oorlogsgebied om friet uit te delen aan de mensen daar. “Je gaat een heel ander gevoel krijgen als je daar bent.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen