Verdachten van de moord op Peter R de Vries kaken stijf op elkaar

De behandeling van de strafzaken rond de moord op Peter R. de Vries is opnieuw gestart in de extra beveiligde rechtbank in Amsterdam. De eerder al bijna afgeronde zaak moest helemaal over, vanwege een nieuwe getuige en het vertrek van een rechter door emigratie. Advocaat Onno de Jong en rechtbankverslaggever Saskia Belleman waren aanwezig bij de nieuwe zitting en praten ons bij.

Nieuwe getuigen, meer verdachten, een rechter die ging emigreren en de héle zaak moest over. Bijna drie jaar na de moord op Peter R. de Vries startte vandaag de inhoudelijke behandeling van de zaak. Voor de tweede keer, ditmaal tegen alle negen verdachten.

Kaken stijf op elkaar

Onno de Jong en Saskia Belleman zagen hoe bijna alle verdachten van de moord op Peter R de Vries hun kaken vandaag in de rechtbank stijf op elkaar hielden. “Voor sommigen was het woord zwijgrecht nog teveel om uit te spreken”, vertelt Saskia Belleman.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de zaak Peter R. de Vries terug.

Vergelijkbare artikelen