Mona Keijzer over premierschap: ”Niet aan mij om dat nu als realistisch te zien”

Politiek Den Haag heeft een roerige week achter de rug. De VVD-senaatsfractie is onverwachts toch voor de spreidingswet. Een staatscommissie kwam met een stevig advies om migratie te beperken. BBB-Kamerlid Mona Keijzer is woordvoerder migratie namens haar partij en schuift aan bij de politieke vrijdag van WNL.

Is het helemaal van de baan dat Mona Keijzer premier wordt? ‘’Wij zijn de kleinste van de vier. Dus het is toch op geen enkele manier aan mij om dat nu als realistisch te zien. Daar moet ik nog maar eens even heel goed over nadenken.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Mona Keijzer terug.

Vergelijkbare artikelen