Annemarie Nodelijk en Ronald Boef over de documentaire ‘Blind Vertrouwen’

Wat als je de wereld om je heen niet of nauwelijks kan zien? In de documentaire ‘Blind Vertrouwen’ laten succesvol ontwerper Annemarie en blinde topgolfer Ronald zien dat er nog van alles mogelijk is. In Op1 vertellen ze over hun successen en de obstakels waarmee ze in hun dagelijks leven te dealen hebben.

In de documentaire Blind Vertrouwen laat onder anderen topgolfer Ronald zien dat het leven niet stopt als je blind bent. Hij maakt bijvoorbeeld veel gebruik van geluid. “Als de bal de hole in valt, hoor je echt dat droge geluid. Dat is de hele kick van het spelletje.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen