Relatietherapeut Cocky Drost en psycholoog Jim van Os geven een inkijkje in hun praktijk

De gesprekken zijn normaal achter gesloten deuren, maar relatietherapeut Cocky Drost en psychiater Jim van Os geven in hun nieuwe programma ‘Therapie’ een inkijkje in hun praktijk. Waar Drost veel christenen helpt met hun relatieproblemen, ondersteunt Van Os juist mensen met een psychose. Hoe doen ze dat? Dat vertellen ze in Op1.

Normaal gesproken vinden de gesprekken plaats achter gesloten deuren, maar in hun nieuwe programma ‘Therapie’ geven relatietherapeut Cocky Drost en psychiater Jim van Os een kijkje in hun praktijk. Drost richt zich voornamelijk op het helpen van christenen met relatieproblemen, terwijl Van Os mensen met een psychose ondersteunt.

Drost vond het moeilijk om toe te zeggen. Het is ook niet niks, als een camera draait bij zulke privégesprekken. Toch wil ze het graag doen. “Ik wil laten zien dat er normale mensen komen met herkenbare problemen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen