Mona Keijzer, Nicolien van Vroonhoven, Geoffrey van Leeuwen en Mirjam Bikker over hun politieke jaar

De Nederlandse politiek stond dit jaar flink op zijn kop. In de laatste Politieke Vrijdag van 2023 gaan we in gesprek met politici die dit jaar uit de schaduw stapten. Mona Keijzer heeft haar plekje veroverd als Kamerlid voor de BBB, Mirjam Bikker leidt nu met trots de ChristenUnie, Nicolien van Vroonhoven is namens NSC de rechterhand van Pieter Omtzigt en VVD’er Geoffrey van Leeuwen keerde als kersvers minister deze week terug uit Oekraïne, Israël en Gaza. In Op1 vertellen ze alle vier hoe ze het politieke jaar hebben beleefd.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen