De Nationale Politie vraagt hulp bij drie onopgeloste zaken

Wie was het overleden kindje Mirjam dat in maart gevonden werd in Lekkerkerk? De politie is een eindejaarscampagne gestart om opheldering te krijgen over deze en twee andere onopgeloste zaken. Projectleider Martin de Wit van de Landelijke Politie vertelt erover in Op1.

Martin de Wit van de Nationale Politie vraagt uw hulp bij drie onopgeloste zaken, zoals de vondst van een dode baby in Lekkerkerk begin dit jaar.

Drie zaken

Met bioscoopspots, flyers en via Opsporing Verzocht. De politie lanceert een eindejaarsoffensief om informatie te krijgen in drie onopgeloste zaken. Waarom kiest de politie specifiek voor deze zaken? Zijn er niet veel meer zaken, waarin nog geen oplossing is gevonden?

De Nationale Politie vraagt hulp bij drie onopgeloste zaken, waaronder een vermoedelijke vergismoord en de vondst van een dood baby’tje begin dit jaar. Martin de Wit van de Landelijk Politie legt uit dat het in dit geval niet om normale zaken gaat. ‘’Het zijn echt de uitzonderlijke gevallen waarbij het maar niet tot een ontknoping komt. De zaak met het baby’tje is zo’n zaak, maar ook de zaken van de mannen uit Houten en Rotterdam zijn voorbeelden.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de drie onopgeloste zaken terug.

 

 

Vergelijkbare artikelen