Mia Nicolai over haar leven na het songfestival

Ze was een grote onbekende voor het grote publiek, maar vlak voor en tijdens het Songfestival in Liverpool kreeg ze veel kritiek te verduren: Mia Nicolai. Hoe heeft ze die tijd beleefd en wat heeft die ervaring met haar gedaan? Voor het eerst vertelt ze haar verhaal in Op1.

Zangeres Mia Nicolai is terug op het podium en vertelt voor het eerst op televisie haar verhaal. Hoe kijkt ze op het Songfestival terug? “Ik merk ook dat als ik die video’s zie oh ja. Heel veel dingen zijn al opgeslagen op een plekje dat ik niet heel veel terug zie. Als ik er nu naar terugkijk, denk ik constant: ‘wauw, wat was dat te gek! Wat heb ik veel geleerd en wat was Liverpool gaaf.

Toen ze namens Nederland mocht afreizen naar Liverpool, stond haar carrière nog in de kinderschoenen. Was het een te grote stap? Dat denkt ze niet. “Ik denk dat we pech hadden met de stukjes voor het songfestival en niet dat het te hoog gegrepen was.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek met Mia Nicolai over haar leven na het songfestival terug.

Vergelijkbare artikelen