Yeliz Çiçek en Vera Siemons over Time Person of the Year Taylor Swift

Ze heeft de meeste invloed gehad op het afgelopen jaar: Taylor Swift. Het Amerikaanse tijdschrift Time benoemt haar de ‘Person of the Year’, waarmee de zangeres in een illuster rijtje komt met onder anderen Winston Churchill, Martin Luther King en Barack Obama. Wat maakt Swift zo invloedrijk? In Op1 bespreken we het met Vogue NL-hoofdredacteur Yeliz Çiçek en NPO 3FM radio-dj Vera Siemons.

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is de meest invloedrijke persoon van 2023. Want niemand anders op de planeet kan zo veel mensen op een positieve manier in beweging brengen als Swift, zegt het Amerikaanse tijdschrift Time. Vorig jaar kreeg de Oekraïense president Zelensky die eer. Swift is razend populair onder vooral jonge meisjes.

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is volgens de Time de meest invloedrijke persoon van 2023. Waarom? Vera Siemons: “Er zijn heel veel dingen die je op kan noemen.” En fans hebben veel voor haar over. “Voor een ticket heb ik 310 euro betaald”, vertelt Swiftie Niels.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen