Boris Johnson maakt een opvallende carrièreswitch

Een opvallende carrièreswitch voor de Britse oud-premier Boris Johnson; hij gaat aan de slag als tv-presentator bij de Britse televisiezender GB News. Wat gaat hij daar doen? En hoe groot gaat zijn invloed op het politieke debat zijn? We bespreken het met correspondent Lia van Bekhoven.

Boris Johnson heeft binnenkort weer iets nieuws om handen. Terwijl hij onder vuur ligt vanwege onderzoek naar zijn coronabeleid – toen Johnson nog premier was – gaat hij aan de slag als televisiepresentator. Bij de Britse nieuwszender GB News.

“Hij heeft geld nodig en wil weer in de schijnwerpers”, zegt Lia Bekhoven over de carrièreswitch van Boris Johnson. “Als GB News, een jonge conservatieve nieuwszender, je een contract aanbiedt, wat doe je doen?” Daarom is het voor de VK-correspondent geen opmerkelijke stap.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Lia van Bekhoven terug.

Vergelijkbare artikelen