Bas Ragas en Ad van Nieuwpoort over het boek ‘Jezus, waarom?’

God, de Bijbel en Jezus. Het zijn eeuwenoude raadsels, maar waar komen ze vandaan? En waarom zijn de verhalen ook in deze tijd waardevol? Voor zijn nieuwe boek ‘Jezus, waarom?’ dook Bas Ragas samen met predikant Ad van Nieuwpoort de bijbel in, op zoek naar antwoorden. De schrijver, die het resultaat omschrijft als een soort bijbel voor dummies, vertelt samen met Van Nieuwpoort over het boek.

God, de Bijbel en Jezus. Het zijn eeuwenoude raadsels, maar waar komen ze vandaan? Voor zijn nieuwe boek ‘Jezus, waarom?’ dook Bas Ragas samen met Ad van Nieuwpoort de bijbel in, op zoek naar antwoorden. “Ben al mijn hele leven gefascineerd door de verhalen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bas Ragas en Ad van Nieuwpoort over het boek ‘Jezus, waarom?’ terug.

Vergelijkbare artikelen