Huub Stapel over zijn voorstelling Alleen Familie

Nadat Huub Stapel in het programma Verborgen Verleden ontdekte dat zijn vader lid was bij de NSB besloot hij dieper in zijn familieverleden te graven. Het resultaat is een nieuwe voorstelling genaamd ‘Alleen Familie’. In Op1 vertelt Stapel hoe zijn familieverleden hem inspireerde deze voorstelling te maken.

Nadat Huub Stapel in het programma Verborgen Verleden ontdekte dat zijn vader lid was bij de NSB besloot hij dieper in zijn familieverleden te graven. Het resultaat is een nieuwe voorstelling genaamd ‘Alleen Familie’.

Huub Stapel ontdekte tot zijn schrik dat zijn vader lid was van de NSB, dook in z’n familiegeschiedenis en maakte daar een voorstelling over. “Er bestaat geen gelukkige familie. In elke familie is gedoe”, aldus Stapel. “Dat er een gelukkig gezin bestaat, wat iets anders is, dat is theoretisch gezien mogelijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Huub Stapel over zijn voorstelling Alleen Familie terug.

Vergelijkbare artikelen