Thomas van Groningen met de ‘De Week van Thomas’

Wat gebeurde er deze week in politiek Den Haag? Verslaggever Thomas van Groningen hield de hele week alles in de gaten en onderzocht hoe belangrijk opiniepeilingen zijn voor politieke partijen. In zijn rubriek ‘De Week van Thomas’ vertelt Thomas wat hij heeft ontdekt.

Het was echt een week vol met grote opiniepeilingen. Hoe werken ze nou? Wie maakt ze? En wat is de invloed daarvan? Elke week begeeft Thomas van Groningen zich in de coulissen van de campagnes en deze week hield hij zich met maar één ding bezig: peilingen.

Bekijk de video hieronder om te zien wat hij in gesprek met onder andere Peter Kanne van I&O research heeft ontdekt.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug. 

Vergelijkbare artikelen