Karlijn van Houwelingen over het dierenleven in New York

Ratten, oké. Maar wist je dat er in New York ook walvissen, wasberen, buizerds en zelfs prairiewolven wonen? Karlijn van Houwelingen deed de afgelopen jaren onderzoek naar de vinnen, poten, schubben en staarten van de concrete jungle en vertelt er over bij Op1.

Ratten, dat wisten we. Logisch ook. Maar wist u dat er in New York ook walvissen, bevers, wasberen, buizerds en zelfs prairiewolven wonen?! Amerika correspondent Karlijn van Houwelingen was net zo verbaasd, de afgelopen jaren deed zij onderzoek naar de vinnen, poten, schubben en staarten van de betonnen jungle.

Boek

Na het onderzoek schreef Van Houwelingen een boek over haar ontdekkingen. In Op1 vertelt ze wat ze heeft gevonden. Bekijk de video hieronder.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen