Thomas van Groningen met zijn nieuwe rubriek De Week van Thomas

Wat gebeurde er deze week in politiek Den Haag? Verslaggever Thomas van Groningen hield de hele week alles in de gaten en vertelt in zijn nieuwe rubriek ‘De Week van Thomas’ wat u allemaal nog niet heeft gezien.

Koudwatervrees

Elke week begeeft politiek verslaggever Thomas van Groningen zich in de gangen van de Tweede Kamer om de campagnes van de partijen in de gaten te houden voor zijn rubriek ‘De Week van Thomas’. “Wat mij opvalt, is dat in de laatste weken kandidaat-Kamerleden toch koudwatervrees hebben en niet meer op de lijst willen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier de hele rubriek ‘De Week van Thomas’ terug.

Vergelijkbare artikelen