Raymond Mens en Julia Wouters gingen op zoek naar de beste politieke truc

Tijdens deze verkiezingscampagne worden we op de politieke vrijdag van Op1 terzijde gestaan door een aantal duo’s. Vandaag zijn dat oud-spindoctors Raymond Mens en Julia Wouters die op zoek gingen naar de beste politieke truc.

Langzaam maar zeker beginnen de campagnes op gang te komen. Maar hoe trekken de partijen en politici de kiezer naar zich toe? Daarbij hebben ze hulp van spindoctors, die ervoor zorgen dat partijen zo goed mogelijk voor de dag komen. Hoe kijken spindoctors Raymond Mens en Julia Wouters naar de eerste bewegingen? En wat maakt een goede spin? “Een goede spin is de waarheid, maar dan via een andere iets flatteuzere kant beschenen”, zegt Julia Wouters. 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen