Nieuwe Netflix-documentaire over WHAM!

Superfans Charly Luske en Wouter van der Goes zijn er dolenthousiast over: de Netflix-documentaire over WHAM! die woensdag uitkomt. Een film vol nooit eerder vertoonde beelden uit het persoonlijke archief van George Michael en Andrew Ridgeley. Charly en Wouter mochten de film al zien en vertellen erover in Op1.

Talloze hits scoorden de mannen van WHAM! In de jaren 80. In de documentaire WHAM! die woensdag op Netflix verschijnt zien we hoe een jeugdvriendschap tussen Andrew Ridgeley en George Michael uitmondde in een van de bekendste bands van Engeland. Superfan Wouter van der Goes is dolenthousiast over de Netflix-documentaire over WHAM!. “Het moment met Elton John heeft mij enorm geraakt. Ik krijg er weer kippenvel van.”

“Je ziet ook een jongen, die in het begin van zijn vriendschap al tegen Andrew zegt. ‘Luister gast, ik val op jongens en niet op meisjes’, maar dat durft hij niet tegen zijn vader te zeggen”, gaat Van der Goes verder. “Hij ontwikkelt een masker en wordt een meisjesidool. Dan staat die daar naast Elton John, die eigenlijk precies het tegenovergestelde heeft gedaan en staat die daar met tranen in zijn ogen. Dat vond ik echt heel mooi.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over WHAM! terug.

Vergelijkbare artikelen