Saskia Wolters over de gearresteerde verdachte van het dodelijke steekincident in de Albert Heijn

De gearresteerde verdachte van het dodelijke steekincident in de Albert Heijn, bleek een vrijgelaten TBS’er. Hoe kan het dat de levensgevaarlijke man vrij rondliep? Saskia Wolters, verloor haar broer in de ‘Metromoord’, zet zich in om dit soort gruwelijke incidenten te voorkomen en schuift vanavond aan bij Op1.

Saskia Wolters verloor haar broer door een verwarde gevaarlijke man. Gisteren herhaalde zich de geschiedenis in een Haagse supermarkt. “Als ik kijk naar welke geweldsincidenten bekend zijn en welke veroordelingen er zijn geweest, dan is dat wel herkenbaar.”

Er komen veel vragen bij Wolters op. “Hoe kan het nou dat hij weer op brute wijze een leven heeft genomen? Ik hoop dat er goed onderzoek plaats gaat vinden naar wat hier nou gebeurd is. Onderzoek naar of er op de juiste momenten de juiste keuzes zijn gemaakt.” Saskia Wolters, die haar broer verloor in de ‘Metromoord’, vertelt dat er veel mis kan gaan. “Nu kan er maar één conclusie zijn. Hij pleegt een moord en dat had voorkomen moeten worden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug met Saskia Wolters over de gearresteerde verdachte van het dodelijke steekincident in de Albert Heijn. 

Vergelijkbare artikelen