“Straks word je wakker en zet je je supersonische bril op”

Na jaren van speculatie kondigt Apple een nieuw product aan: een supersonische skibril die apps recht voor je ogen laat zweven. Het zou volgens het techbedrijf voor een revolutie in ons computergebruik moeten zorgen. Lopen we in de toekomst allemaal met dit soort brillen over straat? Techjournalist Bram van Dijk vertelt bij Op1 alles over de nieuwste ontwikkeling in techland.

Na jaren van speculatie is ‘ie er dan: de supersonische skibril die ons computergebruik zou moeten veranderen. Betekent dit nieuwe product van Apple het einde van de smartphone? “Je wordt nu wakker en je pakt je telefoon en straks word je wakker en zet je je bril op”, vertelt techjournalist Bram van Dijk. 

Besturen met je ogen

Het besturen van deze futuristische bril gaat met zelfs met je ogen. Bram van Dijk: “Je kijkt naar iets en je knipt met je vingers. Of je kijkt naar een zoekbalkje en vraagt of de bril de laatste aflevering van iets kan opzoeken. Het gaat met ogen, met handen en met spraak.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen