Twan Huys over Kaag in College Tour: ”Zo hebben we haar nog nooit gezien”

Van Johan Cruijff tot Mark Rutte en van de Dalai Lama tot Robbie Williams. Al 15 jaar lang kunnen studenten in het programma College Tour nationale en internationale bekendheden het hemd van het lijf vragen. Met presentator Twan Huys blikken we terug op de meest spraakmakende momenten en blikken we vooruit op de eerste gast van het nieuwe seizoen: Sigrid Kaag.

”Na afloop dachten we allemaal: wat een bijzonder gesprek was dit”, zegt Twan Huys over de aflevering van College Tour met Sigrid Kaag. ”We hebben echt iemand gezien zoals we haar nog nooit gezien hebben.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen