Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers nemen in een podcast de politieke week door

Jaren waren ze zelf actief in het politieke hart van Nederland. Maar nu Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers al een tijdje niet meer te vinden zijn op het Binnenhof, geeft dat hen de kans om ongefilterd de politieke week met elkaar door te nemen. Dat doen de oud-politici in de podcast ‘Dijkhoff & Segers’. Ze vertellen erover in Op1.

In een vrijdag gelanceerde podcast beschouwen Gert-Jan Segers en Klaas Dijkhoff wekelijks de wereld waar ze lang deel van uitmaakten. ”Ik begon langzaam weer meningen te krijgen. De eerste twee jaar was ik gewoon blij dat ik geen mening hoefde te hebben”, aldus Dijkhoff.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen