Veel wereldsterren lopen op de hakken van de Nederlandse Zeynep Dag

Wat hebben Beyoncé, Rihanna en Jennifer Lopez met elkaar gemeen? Ze lopen allemaal op de hakken van de Nederlandse Zeynep Dag. In haar eerste boek Strijder op Hakken vertelt Dag hoe ze het – ondanks een moeizame start – wist te schoppen tot internationaal mode-ondernemer. 

Zeynep Dag droomde van een leven op hakken en levert nu haar schoenen aan de allergrootste sterren. ”Als ik over mijn carrière praat, dan praat ik altijd over mijn leven voor de bestelling van Rihanna en mijn leven na de bestelling van Rihanna. We kregen een mail binnen dat zij de schoenen had gezien en dat ze graag de helft van de collectie wilde kopen. En of we maat 41 voor haar hadden. Maar mijn collectie ging maar tot maat 40, dus we hebben heel snel 41 voor haar laten maken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kansloos

”Ik zat in een achterstandswijk op school en daar was het heel normaal dat alle leerlingen naar het vmbo gingen. Ik noem in mijn boek het vmbo ook het vmbo-circus. Omdat ik dat echt zo heb ervaren. Daar werden wij gewoon gezien als kansloos. Wij moesten maar plaatjes knippen en plakken, want wij konden toch niet meer. Maar ik heb nooit geloofd in die kansloosheid van mij.”

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen