Het langverwachte advies van Mariëtte Hamer

Organisaties schieten te snel in een kramp bij meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zegt regeringscommissaris Mariëtte Hamer. Wat moet er anders? We bespreken het in Op1.

Niet in paniek raken, geen overhaaste beslissingen nemen en niet te snel om een extern onderzoek vragen. Dat is het advies van regeringscommissaris Mariette Hamer aan bedrijven en organisaties die meldingen krijgen van grensoverschrijdend gedrag.  

De regeringscommissaris vindt dat organisaties te snel in paniek schieten als er meldingen van grensoverschrijdend gedrag binnenkomen. ”Iedereen is geschrokken na The Voice. Dat heeft in heel veel bedrijven tot paniek geleid.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen